maanantai 27. lokakuuta 2014

Sukkalinjalla edelleen

Viimeaikoina oon neulonut jälleen sukkia. Tällä kertaa vähän pienemmän kokosia ja jämälankoja hyödyntäen. Näihin sai kyllä uppoamaan monen monta jämälankanyyhtiä, mutta myös viimeksi esitellyistä lapasista jääneet langanloput.


Nämäkin on neulottu luennoilla ja telkkarin ääressä. Joskus myös ihan muuten vaan!

 
 Välillä aina joku väri loppui kesken, mutta eipä se näissä haittaa. Kunhan on joku kohta sukissa suht samannäköstä, niin tunnistaa pariksi ;)

 Opettelin myös uudenlaisen kantapään! "Sweet tomato heel" (ohje täälä) tai "herkkutomaattikantapää" suoraan suomennettuna ;) Oikeastaan tosi helppo, vähän hassun näkönen ja muutama sukka piti tehdä, että jälki alkoi olemaan tarpeeksi sileää. Kokeilin sitä myös helmineuleella, sekä nurjilla sektoreilla. Ehkäpä tuo sileällä neulottu on kaikista siistein, mutta pitää vielä kysellä kokemuksia, kunhan saan aikaseksi toimittaa nämä käyttöön :)

 Herkkutomaatilla kantapää on aikas erimuotoinen kuin tuolla perinteisellä tyylillä, mutta koko sukan muoto on suht samanlainen molemmissa.
 Tällä hetkellä on työn alla yhet jämälankalapaset ja paljon ois neuleita mielessä suunnitteilla, pitäis vaan saada aikaseksi alottaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

penni ajatuksistasi...